Een Reiki behandeling bij SoulBlossom

Britta May woont in Rijswijk en heeft haar eigen salon bij haar thuis. Zij is al meer dan 20 jaar geïnteresseerd in de spirituele wereld en heeft sinds twee jaar officieel een eigen salon aan huis. Zij doet dit dan ook met veel passie. Ik heb de Reiki behandeling heel fijn ervaren in een mooie omgeving en ik vind dit dan ook zeker een aanrader. Om wat meer te weten te komen over SoulBlossom heb ik Britta gevraagd om een interview met mij te doen.
Lees hieronder meer over deze fijne salon..

Interview met Britta van SoulBlossom :

1. Wat is Reiki precies?

Reiki is een effectieve en eenvoudige manier van natuurlijk genezen en bewust ontspannen. Het komt oorspronkelijk uit Japan en iedereen kan het leren en kan de voordelen van Reiki ervaren. Het beoefenen van Reiki brengt meer rust en ontspanning in je leven en geeft je een gevoel van veiligheid en vertrouwen. Voor mij is het een ideale oefening in zelfliefde. Je kan Reiki altijd en overal toepassen bij jezelf en anderen.

Reiki betekend “universele levensenergie”  en tijdens een Reiki behandeling geef je de levensenergie door via handoplegging. Dit kun je bij jezelf en ook bij iemand anders doen. Ik geef regelmatig Reiki behandeling aan mijn dochter. Vaak in de avond om de dag op een fijne manier samen in verbinding af te sluiten. Kinderen geven vaak intuïtief aan waar de handen mogen liggen. Zo mooi hoe ze hun gevoel daarbij volgen.

Via de verschillende handposities stroomt Reiki naar die plekken in je lichaam die de energie het meeste nodig hebben. Het vult tekorten en hersteld de balans. Reiki werkt in op lichaam, geest en emoties, daardoor zorgt het voor ontspanning, innerlijke rust en een gevoel van vrede en verbinding. Verbinding met je pure zelf. 

Voordelen van Reiki :
• Reiki is eenvoudig en door iedereen te leren
• Reiki is altijd en overal te gebruiken
• stimuleert het zelf genezend vermogen en kan fysieke klachten verlichten
• ondersteuning bij hoog sensiviteit
• zelfliefde ritueel 
• eenvoudige oefening in bewust voelen en waarnemen wat in je leeft

2. Hoe kwam je op het idee om je te gaan verdiepen in Reiki?

Ik was 17 toen Reiki op mijn pad kwam. Als jong meisje leid ik onder zeer sterke buikpijn/krampen. Ik was hiervoor heel vaak in het ziekenhuis omdat ik bijna uitgedroogd raakte omdat ik niets binnen hield. Lichamelijk konden de artsen nooit een oorzaak vaststellen die mijn buikpijn verklaarden. Ik werd als toen de tijd op school gepest en had zelf nooit echt de link gelegd. Tot ik van school af was en de pijn naar een half jaar over was…”gewoon zo maar”.

Vanaf dat moment ben ik me gaan verdiepen in natuurlijk en alternatieve geneeskunde. Ik wilde weten hoe dit werkt en hoeveel ons denken / omgeving/handelen invloed heeft op onze gezondheid.

3. Hoelang verdiep je je al in de Spirituele wereld?

Vanaf mijn 12e begon ik me de vraag te stellen hoe de wereld eruit zou zien als ik niet op deze wereld was geweest. Ik vroeg me af wat dan en of dan iets anders zou zijn in deze wereld… dus bewust bezig met spiritualiteit ben ik denk ik zo vanaf mijn 16de.

4. Welke Spirituele ervaring heeft jou het meest verrijkt?

Oh goede vraag. Er zijn zo veel fijne en bijzondere ervaringen. Toch de meest verrijkende zijn altijd die, die mij laten ervaren ipv het te willen begrijpen via mijn hoofd. Het ervaren met mijn lijf en de reis die ik maak om thuis te komen in mezelf. En het bewustzijn dat ik niets van buiten hoef toe te voegen om waardevol en heel te zijn. Dat ik vooral weer mag leren om in te checken bij mezelf, in mijn lichaam en voelen. Daar zit voor mij de magie in het leven. De meest verrijken ervaring is voor mij het ervaren om volledig JA te kunnen zeggen “voor” het leven.

5. Welke behandelingen geef je op dit moment? 

Ik geef op dit moment intuïtieve massages, Access Bars behandelingen, Reiki behandelingen en Cacao Ceremonie’s.

6. Wat is een intuïtieve massage?

Hier stem ik me af op jou en de situatie. Ik volg tijdens het masseren mijn intuïtief gevoel. Het is een proces van voelen en waarnemen van je eigen lichaam en waar ik aanwezig ben door het contact met mijn handen.

7. Wat is een Acces Bar behandeling?

Access Bars is niet uit te leggen dit mag je zelf gaan ervaren.. Het is een soort reset op een dieper niveau.

8. Wat doe je bij een Cacao Ceremonie?

Een Cacao Ceremonie is een ritueel bijeenkomst om te connecten met je ware natuur met behulp van 100% pure cacao.

9. Zou je er nog meer behandelingen bij willen geven?

Niet zo zeer nog meer verschillende behandelingen. Meer de vorm, combinatie en ruimte waarin ik mensen de ruimte bied om te zijn en zich zelf te ervaren, maar zich ook nog op andere manieren te manifesteren. Bijvoorbeeld in vorm van samenwerkingen tijdens retraites. In de natuur met onze eigen natuur verbinden, dat is mijn droom.

Lees meer over SoulBlossom op : www.soulblossom.nl
SoulBlossom | Facebook of op Instagram : SoulBlossom (@soulblossom_relove).