Well, Limburg | Op de Kleijne Hei |

Altijd al het boeren leven willen proeven? Dat kan bij de B&B van Jolanda en Aad ¨Op de Kleijne Hei¨ Hier waan je jezelf in het buitenleven met allerlei soorten dieren. Van varkens tot ezels, ganzen, kippen, konijnen,geiten, en paarden.

Een geweldige plek in de zomer als wel in de winter. Dat maakt het zo leuk.

Zo kan je in de zomermaanden genieten van het buiten zwembad / trampoline, en de fijne chill spots die overal verspreid te vinden zijn. Zo heb je een aantal banken staan. Maar ook kan je plaats nemen bij een knus bistro setje. Wil je lekker relaxen in het zonnetje kan je lekker liggen in de hangmat. Of wil jij liever een kijkje nemen bij de dieren? In de avond kan je genieten van een heerlijke BBQ.

In de wintermaanden kan je heerlijk knus genieten van een maaltijd in het houten tuinhuisje waar de kachel aan staat met verlichting overal wat het extra knus maakt , maar ook kan je het tuinhuisje boeken voor een overnachting.
Wanneer je klaar bent met eten kan je er voor kiezen om plaats te nemen in de hottub.
( Je kan het hottub arrangement samen met de overnachting boeken.)
Je kan er ook voor kiezen mocht je in de buurt zijn om het het hottub arrangement alleen te boeken zonder overnachting.

Foto collage Bed and Breakfast :

Sinds Jolanda gestopt is met haar vorige baan runt ze nu sinds een jaar fulltime de B&B en werkt ze op de boerderij. Jolanda is een fijne gastvrouw die graag wilt dat haar gasten het naar hun zin hebben. Zelf zit ze elke keer weer vol nieuwe inspiratie. Zo blijft ze altijd bezig, en heeft zij daar plezier in om het elke keer weer wat leuker te maken. Haar man Aad en hun dochters helpen daarbij.

Je kan er ook voor kiezen om op het land in een pipowagen te slapen. Wat ideaal is in de zomer. Met een paar stappen lopen heb je de badkamer met alles er op en eraan die je kan gebruiken. Wil jij een overnachting boeken voor vier personen kan dat ook. Er is nog een extra kamer wat groter waar je slaapt in een bedstee inclusief eigen huiskamer. Wel deel je de badkamer met de andere gasten van de twee persoons-kamer, maar dont worry de badkamer kan gewoon op slot. Toevallig hadden wij het geluk dat we alleen waren dit keer. Er is in de toekomst wel een plan om een aparte badkamer erbij te maken. Genoeg plannen staan er nog open. Bij de kamers is het 5* ontbijt inbegrepen.

➢ Wat te doen in de omgeving?

  • Vanaf de B&B kan je een wandeling maken richting de putjesberg dat is een wandeling van 3.5 km. Een hele mooie omgeving waar je bijna niemand tegen komt. Zo kan je lekker genieten van de rust, en de natuur.
  • Je kan er ook voor kiezen om naar het Reindersmeer te gaan hier kan je genieten van de ongerepte natuur. Met een trekbootje kun je het meer oversteken. Bij beide plekken is een restaurantje te vinden waar je tussen de wandeling door even een bak koffie kunt drinken.
  • Wil jij lekker een middagje shoppen kan je met de auto of bus richting Nijmegen of Venlo gaan. Ook ligt de B&B tegen de Duitse grens mocht je onverwachts nog even richting Duitsland willen gaan.
  • Fietsverhuur is in overleg te regelen. Zo heb je ook drie mountainbike routes in de bossen achter de B&B.
  • In de directe omgeving kan je ook van alles huren voor op het water. Kano´s, waterfietsen of zin in een dagje varen is dat ook mogelijk op het Leukermeer.
  • Voor de wandelaars is het (in overleg) ook mogelijk om wandel-arrangementen te reserveren.
  • Tips voor lekkere restaurantjes in de buurt kan je altijd vragen aan Jolanda.

➢ Accomodaties

✺ Twee persoons-kamer + huiskamer met tv en Netflix
✺ Vier persoons-kamer + huiskamer met tv en Netflix
✺ Pipowagen
✺ Tuinhuisje
✺ Hottub arrangement met verwarmd tuinhuisje
✺ Paardenstalling (neem je eigen paard mee)

Foto collage van het buitenleven Op de Kleijne Hei :

➢ Eigen ervaring

Wij voelde ons bij aankomst gelijk thuis. Jolanda verwelkomde ons. Nadat we onze spullen in de kamer hadden gezet, hebben wij het buitenleven ontdekt in de tuin. Super gezellig! Gelukkig was het droog en konden we buiten gezellig een praatje maken met Jolanda.

´s Avonds had de dochter van Jolanda een heerlijke Arabische maaltijd voorbereid die we hebben gegeten in het tuinhuisje. ´s Avonds hebben wij kunnen genieten van de Hottub met heerlijke hapjes + prosecco. Kortom het was een geslaagde avond en een verjaardag om niet te vergeten. In het voorjaar lijkt het ons leuk om terug te gaan, en dan nog meer van het buitenleven te genieten.

Wil jij nou meer lezen over deze fijne Bed and Breakfast neem dan even een kijkje op de website : https://www.opdekleijnehei.nl/.